Huiswerkbegeleiding en bijles in omgeving Son en Breugel.

INFO

Waar?

Momenteel is De coach! met huiswerksupport alleen actief in de gemeente Son en Breugel. Ook leerlingen uit de regio Eindhoven kunnen bij de Coach in Son terecht. Evenals leerlingen uit Nuenen, Best en Sint Oedenrode.

Locatie Son en Breugel :
Basisschool De Bloktempel ,
IJssellaan 6 ,
Son

Wanneer?

De Coach! huiswerksupport:
*maandag (15.15 tot 18.30 uur)
*dinsdag (15.15 tot 18.30 uur)
*woensdag (15.15 tot 18.30 uur)
*donderdag (15.15 tot 18.30 uur)
*vrijdag (15.15 tot 18.30 uur)
Mits voldoende belangstelling dagelijks óók van 18.30 tot 21.30 uur.
Niet tijdens schoolvakanties

Accommodatie

Voor het huiswerksupport heeft De Coach! de beschikking over ruime, lichte lokalen. De Coach! zorgt ervoor dat er voldoende moderne PC's en/of laptops beschikbaar zijn, uiteraard met internetaansluiting die vooral noodzakelijk is voor het uitvoeren van projecten.

Vakanties

Er zijn geen bijeenkomsten van De Coach! tijdens de gebruikelijke schoolvakanties. Wel houdt De Coach! zich gedurende de mei-vakantie beschikbaar voor de eindexamenkandidaten.

Wanneer beginnen?

Vooropgesteld, dat er nog een plaats vrij is, kan een kind ook 'ergens' in de loop van het schooljaar aan een supportgroep gaan deelnemen.

Kosten

De kosten van huiswerksupport kunnen nogal uiteenlopen. Als u kiest voor 3 dagen begeleiding van per dag 3 uur, dan zijn de kosten uiteraard lager, dan wanneer u voor 5 dagen per week kiest. Globaal genomen kost huiswerksupport per kind tussen € 252 en € 420 per maand. Voor het intakegesprek, dat bij u thuis kan plaatsvinden (als u dat liever wilt kan dat ook tijdens de avonduren) worden geen kosten berekend. Dat intakegesprek is overigens vrijblijvend.

De Coach! is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost Brabant onder nummer 17194395. Op de levering van alle diensten door De Coach! zijn de Algemene Voorwaarden (juni 2007) van toepassing.