Huiswerkbegeleiding en bijles in omgeving Son en Breugel.

Bij De Coach! is uw kind in vertrouwde handen.

Maak op deze pagina kennis met de mensen achter De Coach! Heeft u behoefte aan meer informatie, aarzel niet, maar neem contact met hen op via De Coach!

drs. Marianne Wagemans

Marianne Wagemans is de initiatiefnemer van De Coach! In haar CV neemt het onderwijs een markante plaats in. Na het gymnasium B deed zij doctoraal Algemene Taalwetenschap bij de Universiteit Nijmegen en daarna de NIMA A en B oplei-dingen en koos voor bijvak Economie bij de KUB. Daarna volgden een cursus Direct Marketing (SRM) en een post-doctorale managementopleiding "Beleidsuitvoering in Non-Profit en Overheidsorganisaties" (TIAS). Tenslotte deed zij de cursus "English meetings and discussions".

Hoewel Marianne Wagemans ook diverse commerciële en marketing functies bekleedde in het bedrijfsleven speelde een belangrijk deel van haar werkzaamheden zich af in de non-profitsector en met name in onderwijs-kringen. Zo was ze secretaris van het Samenwer-kingsorgaan van Brabantse Universiteiten (UvT en TU/e), hoofd bedrijfsuitvoering van het IPO (zelfstandig onderzoeksinstituut TU/e), adjunct-directeur bedrijfsvoering faculteit Technologie Management en als zodanig verantwoordelijk voor het Human resources Management en directeur van de Academie voor Financieel Management, onderdeel van de Hogeschool Den Bosch, in welke functie ze verantwoordelijk was voor zowel de bedrijfsvoering als voor de onderwijskundige aspecten. Marianne is moeder van 1 dochter en 2 zoons

drs. Wim Salet

Wim Salet (getrouwd, vader van drie kinderen) is een volledig bevoegd docent (eerste graad = doctoraal) afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen met als hoofdvak Franse Taal en Letterkunde en als bijvak Engels. Hij heeft inmiddels ruim 28 jaar ervaring in het geven van lessen Frans en Engels in het MBO en HBO met name aan de afdelingen Administratie (Business English en Correpondence) en Horeca en Reizen, waarbij het vooral veel om Vakleer, Conversatie, Sollicitatiegesprekken en Front Office gaat. Voor het HBO heeft Wim Salet cursussen Business English verzorgd en bovendien heeft hij een aantal tailormade cursussen samengesteld voor en gegeven bij diverse bedrijven, waaronder enkele transportbedrijven en een boomkwe- kerij. Het is duidelijk dat Salet, die een jaar in Frankrijk en een jaar in Engeland werkte, door zijn kwart eeuw fulltimer-ervaring als geen ander met de schoolse realiteit in Nederland vertrouwd is geraakt en volledig op de hoogte is van de jongste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied. Wim Salet treedt niet nadrukkelijk op de voorgrond bij De Coach! maar de deelnemers aan het huiswerksupport kunnen wel profiteren van bijvoorbeeld zijn ruime ervaring in het begeleiden van werkstukken en projecten. Hij fungeert op dat gebied als een soort helpdesk die naar behoefte te raadplegen is.