INLEIDING

De wereld wordt steeds internationaler. Hoe vaak komt het voor dat u even een tripje naar het buitenland maakt, op een buitenlandse website iets opzoekt en wellicht in een buitenlandse webwinkel iets koopt. Vaak volstaat het dan wanneer u de Engelse taal beheerst. Soms kan het handig zijn om een brief in de moedertaal van uw aanspreekpartner te maken. Ook al praat u heel makkelijk in die taal, correct en foutloos schrijven in een vreemde taal is toch vaak moeilijker dan u denkt. Daarom staan wij voor u klaar om er voor te zorgen dat uw brief (of e-mail, of tekst) snel en foutloos in de juiste taal vertaald wordt. Of u ontvangt een brief of e-mail in een vreemde taal die u niet helemaal begrijpt. Bij ons kunt u deze brief dan in het Nederlands (of indien uw moedertaal een andere is, in uw moedertaal).

Bij ons geen gedoe met het tellen van woorden, het uitbrengen van een offerte of het moeilijk doen over bepaald taalgebruik, maar een snelle service voor een vast bedrag. Het volstaat om uw brief te uploaden, u krijgt vervolgens een orderbevestiging en een verzoek om over te gaan tot betaling. Na betaling vindt u de vertaalde brief/ e-mail/tekst binnen 3 werkdagen in uw mailbox. Voor onze leveringsvoorwaarden kijk hier.

De Coach Language Support werkt uitsluitend met gekwalificeerde vertalers, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief goede vertaling. Het is momenteel mogelijk om een brief te laten vertalen van het Nederlands naar het Frans, Duits, Engels en Spaans en vice versa. En van het Frans naar het Engels (en vice versa) en van het Duits naar het Engels en Frans (en vice versa). Aan uitbreiding van talen wordt voortdurend gewerkt, houd daarom ons laatste nieuws in de gaten. Wil u dat uw Nederlandse brief perfect is? Ook daarvoor kunnen wij zorgen, u geeft dan in de taalkeuze Nederlands-Nederlands aan. Deze service is vooral opgezet voor particulieren, maar bedrijven kunnen er uiteraard ook gebruik van maken.

Heeft u nog vragen: stuur ons een e-mail en u krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons.